Hva er det med Frp?

Nok en gang har en Frp-er tråkket i salaten og kommet med noen hissige utbrudd ( Les. tåpelige kommentarer ) som vedkommende har blitt refset for.

Denne gangen kom det fra den, i alle for meg, ukjente lokalpolitikeren Kristin Brataas fra Nordre Aker Frp.
Brataas får neppe julekort fra MDGs Lan Marie Nguyen Berg, etter at hun i et FB-innlegg serverte følgende kraftsalve : «Jeg blir så inni granskauen forbanne på dette fittetryne av en vietnamesermegge. Send henne og hennes likesinnende til Vietnam eller Nord-Korea hvor denne kommunistiske diktatoriske sekten passer inn!!!.»

Bakgrunnen til raseriet er det midlertidige forbudet mot dieselbiler på kommunale veier i Oslo forleden.

Brataas, som er trønder, avviser at FB-posten kan defineres som rasistisk. Hun mener dette er trønderske banneord og en typisk trøndersk måte å uttale seg på.
Mon tro om trøndere flest er enig i det da?
Hun peker også på at hun har en søster som er halvt filippinsk, og at det av den grunn ikke er snakk om rasisme fra hennes side.
 

Tja.
Jeg er av de som mener at "rasisme-kortet" i mange tilfeller blir grovt misbrukt. Men i dette konkrete tilfellet beveger nok Brataas seg over streken.

Leder i Oslo Frp, Aina Stenersen, reagerte raskt da hun ble gjort oppmerksom på saken. Til Dagsavisen sier hun at Brataas ble beordret til å slette innlegget, og at dette er holdninger Frp ikke står for.

Det er bra at Frp reagerer og at den slags innlegg blir slettet. Det er selvsagt lov til å være uenig i sak, og litt skarp ordveksling bør og skal være tillatt. Men alt med måte.

Nå kommer det mye rart ( les: dumt) fra de fleste partier, og det er ikke akkurat langt mellom hver gang.

Men Frp virker å ha en magisk tiltrekkingsevne på denne typen politikere, og er nok på en ganske klar tabelltopp hva stupide utspill angår.


 

 

Én kommentar

KostholdsBloggeren

18.01.2017 kl.18:51

Det var litt voldsomme kommentarer ja, enig at man kan få frem et politisk budskap/mening uten å ty til slike kraftutrykk! :)

Skriv en ny kommentar

Jan Roar Hatlem

Jan Roar Hatlem

46, Flora

Mann som venter på midtlivskrisen. Interessert i mangt og mye, meninger om mangt og mye, og sikkert langt ute på viddene i mange tilfeller. Greit det, jeg våger å stå for mine meninger, og evner å beklage/korrigere om jeg ser at her tok jeg ***meg feil.

Kategorier

Arkiv

hits