Vi mister da ikke troen på Klopp

Vi mister da ikke troen på Klopp.

Eller, jeg kan riktignok bare svare for meg selv da. Legger overhodet ikke skjul på at jeg var skuffet over laget i går, og lett urolig over at vi ikke ser ut til å komme oss ut av formduppen vi er inne i nå.

Men, jeg har ikke stilt spørsmålstegn ved de Klopp holder på med. En ting er at han generelt kan fotball sånn ca en million lysår bedre enn meg, i tillegg til at han ser spillerne daglig på treningsfeltet og dermed vet hvordan de ser ut formmessig.

Under Klopp har vi, tross beskjeden netto pengebruk, tatt syvmillsteg fremover. På denne tiden i fjor hadde vi bare cupene å spille for. Nå er vi tross alt fortsatt topp fire, har gjort unna mange vanskelige kamper og selv om det nå ser veldig vanskelig ut mtp tittelen så kan vi fortsatt klare en topp fire og muligheten til spill i mesterligaen. Sammenlignet med fjoråret er jo det veldig bra.

Det at det ikke ser ut til å bli handlet inn spillere nå har nok også sin helt logiske forklaring. Vi aner jo ikke hva som faktisk kan være tilgjengelig der ute, eller til hvilken pris. Fullt mulig å i "panikk" handle gullet for dyrt. Da spørs det om ikke, i alle fall i det lange løp, er best å holde hodet kaldt. Det at spillere linkes med klubben, betyr jo ikke akkurat at det er noen former for realisme i det ryktet. Husk også at nye spillere inn vil gjøre veien til et gjennombrudd for våre unge talenter lenger, og om vi hadde misset på paniske spillerkjøp og med det bare svidd av en mengde millioner ville det blitt en klassisk tap-tap situasjon.
Kunne vi funnet en Suarez....joda, det hadde jo gjort seg :)

Jeg er fortsatt av den oppfatning at vi som klubb skal anse oss som heldig at vi fikk inn Klopp, og er definitivt av den mening at han må mye mer tid på seg. Det betyr likevel ikke at jeg vil smile og gi tommelen opp etter skuffende kamper som den i går. Og faktisk, jeg tror ikke Klopp vil være det minste overrasket om fansen er skuffet og kritisk etter en sånn kamp.

Nå tar vi samling, ikke i bunn, og satser på at laget slår tilbake og sikrer finalespill på onsdag.

YNWA.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan Roar Hatlem

Jan Roar Hatlem

46, Flora

Mann som venter på midtlivskrisen. Interessert i mangt og mye, meninger om mangt og mye, og sikkert langt ute på viddene i mange tilfeller. Fotball- og bokseentusiast, mine lag er Liverpool, Florø Fotball, Barcelona og Viking.

Kategorier

Arkiv

hits