Mer galskap fra Rødt

Det er ikke akkurat noe nyt at jeg er uenig med partiet Rødt i det aller meste, men sjelden er jeg så uenig med dem som jeg er i denne saken.

Etter landsstyremøtet 20-22. januar serverte det venstre-radiale partiet denne pressemeldingen.

Altså, Rødt mener at klarer en asylsøker å skjule sin egentlig identitet frem til statsborgerskapet er innvilget, så er saken grei. Da skal det ikke få noen konsekvens om man senere avsløres, slik som i den mye omtalte saken til Mahad Abid Mahamud som etter 17 år i Norge nå står i fare for å miste statsborgerskapet.

Rødt mener at myndighetens jakt på personer som på feil grunnlag har fått statsborgerskap skaper utrygghet for mange.
Men det er naturligvis bare tøv. Har man rent mel i posen er det heller ikke noen grunn til å frykte noe.

Videre mener partiet det er feil med økt innsats i jakten på personer som i praksis har svindlet seg til oppholdstillatelse og senere statsborgerskap, i en tid da vi har den verste flyktningkrisen siden andre verdenskrig.

Det Rødt glemmer, er at jo flere som sendes ut av de som faktisk ikke skulle vært her i utgangspunktet, jo flere får vi plass til av de som faktisk trenger beskyttelse.

Heldigvis vil de ikke få gjennomslag for dette riv ruskende gale forslaget.
Jeg tror ikke at engang SV vil støtte dette forslaget, og i alle fall ikke dagens regjeringspartier og neppe Ap.

 

2 kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

25.01.2017 kl.22:23

fin blogg!

Anne

25.01.2017 kl.23:53

Hei!

Veldig enig! :) Såkalt politisk korrekthet er også et problem. Om man SIER at de som lyver for å få statsborgerskap skal ut, så "er man" jo "selvsagt" rasist.....

MVH Anne (acsalvorligetulleside.blogg.no)

Skriv en ny kommentar

Jan Roar Hatlem

Jan Roar Hatlem

46, Flora

Mann som venter på midtlivskrisen. Interessert i mangt og mye, meninger om mangt og mye, og sikkert langt ute på viddene i mange tilfeller. Fotball- og bokseentusiast, mine lag er Liverpool, Florø Fotball, Barcelona og Viking.

Kategorier

Arkiv

hits